Spring til indhold

Subakutte og akutte ortopædkirurgiske patienter, Regionshospitalet Horsens

Grundet IT-problemer er der problemer med at se henvisninger til visitation vedrørende akutte – og subakutte Ortopædkirurgiske patienter i Ortopædkirurgisk afdeling

Vi er overgået til ny registreringsplatform "LPR3", og i den forbindelse har vi IT tekniske udfordringer med, at se Jeres henvisninger til visitation vedrørende akutte – og subakutte Ortopædkirurgiske patienter i Ortopædkirurgisk afdeling.

Der arbejdes på en IT teknisk løsning af problemet, men I bedes ringe ind til ortopædkirurgisk afdeling på telefonnummer 7842 7204 vedr. akutte – og subakutte ortopædkirurgiske patienter fra den 6. marts 2019 frem til I modtager mail om det IT tekniske problem er løst. Send samtidig henvisningen som I plejer – så ser vi den når teknikken tillader det.

Beklager forstyrrelsen af Jeres arbejdsgang, men det handler om sikring af "visitation" af de akutte – og subakutte ortopædkirurgiske patientforløb her og nu.

_____________________________________________________________

Otto Langhoff, Overlæge, Ortopædkirurgisk afdeling, Regionshospitalet Horsens
Birgitte Bigom, Oversygeplejerske, Ortopædkirurgisk afdeling, Regionshospitalet Horsens

Sendt til praktiserende læger i Horsens, Hedensted, Odder og Skanderborg kommuner samt lægerne i Nørre Snede og Ejstrupholm