Spring til indhold

Henvisning af patienter med skader til vurdering i skadestuen, Regionshospitalet Horsens

Patienter til vurdering af skader i skadestuen på Regionshospitalet Horsens, skal henvises via opkald til hospitalsvisitationen

Patienter med skader til vurdering i skadestuen, Regionshospitalet Horsens skal henvises via Hospitalsvisitationen - samtidig oplyses forventet tidspunkt for vurdering!

Vi har tidligere udmeldt at patienter til vurdering af skader i skadestuen på Regionshospitalet Horsens, skal henvises via opkald til hospitalsvisitationen. Dette som tidligere begrundet i COVID-19 forholdsreglerne omkring afstand, hvilket giver en begrænsning for, hvor mange ventende patienter der må opholde sig i skadestuens venterum.

Ved henvisning af disse patienter, vil hospitalsvisitationen oplyse et forventet tidspunkt for vurdering i skadestuen, som bedes givet videre til patienten!

Det understreges, at det er et forventet tidspunkt, som kan ændres inden patienten når frem - men vi håber herved at undgå for mange ventende i skadestuens venterum.

____________________________________________________________

Bruno Melgaard Jensen, Praksiskoordinator

Sendt til praktiserende læger i Horsens, Hedensted, Odder og Skanderborg kommuner samt lægerne i Nørre Snede og Ejstrupholm