Spring til indhold

Systematisk Efteruddannelse (Midtjylland): Pædiatri

Dato og tid for arrangementet

Start: Mandag d. 21. oktober 2024 - kl. 09:00
Slut: Mandag d. 21. oktober 2024 - kl. 16:00

Sted

Gl. Skovridergaard
Marienlundsvej 36
8600 Silkeborg

Beskrivelse

MidtKraft udbyder i efteråret 2024 Systematisk Efteruddannelse i Pædiatri under overskriften ”Opdatering i børn og unge i almen praksis”.
 
Læringsmål:
Kvalificere deltagernes skelne- og handleevne i forhold til de hyppigste og mest alvorlige henvendelsesårsager i almen praksis fra børn og unge.
 
Kursusbeskrivelse:
At styrke de deltagende lægers evne til at diagnosticere, behandle og visitere barnealderens sygdomme i almen praksis. Herunder hører kommunikation med børnefamilier og samarbejde med og visitation til kommune, speciallæger og sygehuse.
 
Vi kommer ind på bl.a. atopisk eksem, neonatal icterus, vækstkurver samt flere akutte tilstande såsom børn med feber, hududslæt, feberkramper, luftvejsinfektioner, meningitis, gastroenteritis.
 
Vi vil komme med forslag til implementering i egen praksis herunder arbejdsgange.
 

SE PROGRAM 

Målgruppe

Praktiserende læger

Arrangør

Mikkel Knudsen, praktiserende læge og efteruddannelsesvejleder

Tilmelding

Tilmelding senest 23. september 2024

TILMELD DIG HER

Ved tilmelding bliver du bl.a. spurgt om du vil logge på inden tilmeldingen, for at gøre dette lettest for dig, vælg da "Tilmeld uden log på"

Pris for deltagelse: 3000 kr.

Der er 30 pladser på kurset, der fordeles efter først-til-mølle-princippet. Region Midtjylland forbeholder sig ret til at aflyse kurset i tilfælde af for få tilmeldinger.

Tilmelding til kurset er bindende. Efter den angivne tilmeldingsfrist kan der ikke påregnes tilbagebetaling af kursusgebyr ved en evt. afmelding.

Kurset er godkendt af Fonden for Almen Praksis. Refusion kan først søges når kurset er afsluttet.