Spring til indhold

Systematisk Efteruddannelse (Midtjylland): Patienten med svimmelhed

Dato og tid for arrangementet

Start: Onsdag d. 02. oktober 2024 - kl. 08:00
Slut: Onsdag d. 02. oktober 2024 - kl. 16:00

Sted

Gl. Skovridergaard
Marienlundsvej 36
8600 Silkeborg

Beskrivelse

Læringsmål

At kvalificere deltagernes skelne- og handleevne i forhold til de hyppigste henvendelsesårsager med svimmelhed i almen praksis.

 

Formålet med kurset

At styrke de deltagende lægers evne til at diagnosticere, behandle og visitere de patienter i almen praksis, hvor svimmelhed er et centralt symptom. Herunder hører anamnese, objektive undersøgelse med specifikke håndgreb, paraklinik samt kommunikationen med svimle patienter.

Vi kommer herunder ind på, hvordan man kan skelne mellem de otologiske, neurologiske og intern medicinske årsager til svimmelhed. Vi gennemgår samarbejdet med og visitation til andre speciallæger og sygehuse og vil komme til forslag til implementering i egen praksis.

Kurset er søgt godkendt af Fonden for Almen Praksis under aftalen om systematisk efteruddannelse. Refusion kan først søges når et kursus er afsluttet.

 

SE PROGRAM

Målgruppe

Praktiserende læger

Arrangør

MidtKraft: Mikkel Knudsen, praktiserende læge, efteruddannelsesvejleder - mikkeltknudsen@gmail.com

Tilmelding

Tilmelding senest onsdag den 4. september 2024.

TILMELD DIG HER

Ved tilmelding bliver du bl.a. spurgt om du vil logge på inden tilmeldingen, for at gøre dette lettest for dig, vælg da "Tilmeld uden log på"

Pris for deltagelse: 7.000 kr. incl. overnatning.  

Der er 30 pladser på kurset, der fordeles efter først-til-mølle-princippet. Region Midtjylland forbeholder sig ret til at aflyse kurset i tilfælde af for få tilmeldinger.

Tilmelding til kurset er bindende. Efter den angivne tilmeldingsfrist kan der ikke påregnes tilbagebetaling af kursusgebyr ved en evt. afmelding.

Kurset forventes godkendt af Fonden for Almen Praksis. Refusion kan først søges når kurset er afsluttet.