Spring til indhold

Efteruddannelse til praksis: Nyt digitalt værktøj til patienter med længerevarende symptomer

Nyhed

”Mine Symptomer” er et internetbaseret selvhjælpsprogram til patienter med længerevarende symptomer, fx hovedpine, træthed, mavegener og svimmelhed og patienter med reaktioner på overbelastning. Måske du så en flyer om programmet til Nordjysk Praksisdag?

Programmet er hjælp til selvhjælp for patienten. Du ordinerer programmet og flytter behandlingstid fra konsultationen hjem til patienten.

Du får adgang til programmet ved at bestille et introduktionsmodul, I selv kan gennemføre på en time i din praksis – med eller uden dine kolleger og personale. Vi kommer også gerne ud i din efteruddannelsesgruppe og underviser i længerevarende symptomer og brugen af behandlingsprogrammet.

Kurserne og det internetbaserede program udbydes som led i et forskningsprojekt. Der udbetales honorar til læger for deltagelse i introduktionsmodul (1000 kr.) og projekt (1000 kr.).

For deltagelse i kursus og projekt eller for mere viden, kontakt projektgruppen (Mette Rask, Lisbeth Frostholm, Marianne Rosendal) på mine.symptomer.info@auh.rm.dk eller tlf. 2147 6826. 

Indholdsansvarlig

Marianne Rosendal
Senior researcher, PhD, GP, Funktionelle Lidelser, Aarhus Universitetshospital
marose@rm.dk